Blizzcon 2018 är på väg – skaffa virtuell biljett nu

Blizzard Entertainment förbereder inför sitt årliga Blizzcon och det är mindre än två månader kvar. BlizzCon kan tas del av redan nu då fans kan köpa BlizzCon 2018 Virtual Ticket redan nu. Om det lockar kan ni gå in på den officiella hemsidan för Blizzcon.och beställa en biljett.

Biljetten ger tillgång till en hel del exklusivt, med nytt innehåll som kommer dyka upp under perioden fram till mässan. Blizzcon äger rum 2-3 november. För ägare av den virtuella biljetten kommer det finnas tillgång till diverse streams som täcker alla de största nyheterna, olika event och panelar som kommer vara på mässan. I år kan vi även testa på den nya appen som lagts till i Battle.net som ger oss tillgång till mässan därifrån. Om du är mer mobil eller på resande fot finns det även en app till både Android och iOS också.

Förberedelserna är alltså i full gång och vi kan vänta oss en mängd premiärer i deras olika videoserier. En del finns tillgänglgt redan nu via deras app och på den officiella hemsidan. Vissa är gratis, andra behöver en virtuell biljett för att kunna ses. Fans med en virtuell biljett kommer även kunna få in game-presenter, bl.a. ett legendariskt skin till Sombra i Overwatch, med Demon Hunter-tema från Diablo III.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.