Bloodborne har fått ett releasedatum i Japan

Playstation Japan släppte tidigare idag en trailer inför Tokyo Game Show 2014 som avslöjar releasedatumet för det kommande actionrollspelet Bloodborne. Trailern är tyvärr på japanska och består av ihopklippt material vi såg för några veckor sedan i Köln. Värt att notera är att releasedatumet endast gäller den japanska regionen men det skulle inte vara någon överraskning om den amerikanska och europeiska releasen är några dagar före eller efter.

Bloodborne släpps exklusivt till Playstation 4 den 5 februari 2015 i Japan. Ett datum för den europeiska releasen är ännu inte utannonserad.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.