Borderlands 2 har sålt över 5 miljoner världen över

Vi spelnördar älskar skryterier från utvecklare och förläggare. I det här fallet fick vi igår ett långt mail från Nordic Game Supply där det stoltsamt berättas att Borderlands 2 inte har sålts i mindre än 5 miljoner ugåvor världen över. Detta är en definitiv ökning från föergångaren som inte hade sålt mer än 4.5 miljoner så länge som två år efter sin debut 2009, medan uppföljaren inte har varit ute längre än i några månader.

Samtidigt har Borderlands 2 fått ett markant högre genomsnittsbetyg. Där Borderlands snittade på runt 85/100 så kan vi via Metacritic avslöja att uppgöljaren snittar på ungefär 90/100. Vi kan enbart gratulera 2K Games och Take-Two Interactive för denna framgång! För den som vill veta mer om spelet finns alltid vår recension av spelet, som kanske kan ge lite klarhet i dess popularitet!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.