Bränn gummi med fräna bilar i Cyberpunk 2077, eller enbart i en liten Makigai

Cyberpunk 2077 ser ut att få så många fräscha bilar att riva upp asfalt med, men jag vill bara köra en Makigai Maimai.
Tut, tut!

I Cyberpunks värld finns det massor av bilmärken. Från exklusiva lyxbilar från Herrera till ikoniska sportmärket Quadra. Men mitt hjärta smärtar för den pyttelilla och trånga ekonomibilen Maimai från japanska budgetbolaget Makigai.

I The World of Cyberpunk 2077 beskrivs Makigai som berömda för sina kompakta och billiga massproducerade bilar. De är också kända för deras dålig hållbarhet och låg kvalitet. Men vad spelar det för roll när du kan köra upp bilarna för trappor?

Makigai Maimai, Cyberpunk 2077.

Jag är fullständigt förälskad i den lilla microbilen Maimai från Makigai. Den fullständigt skriker skräp, med sitt plastiga chassi och tjocka små däck. Att man ser ut att sitta med knäna i instrumentpanelen när man kör är lika charmigt som obekvämt. Men vad gör det när du kan köra upp för trappor?

Does it come in black? Är den inredd med wunder-baum?

Om billiga budgetbilar inte är något för dig kan du se fram emot att köra en riktig klassiker. CD Projekt RED har bekräftat att de samarbetat med Porsche för att skapa en unik 911 Turbo från 1977 i spelet tillhörande ingen mindre än Johnny Silverhand. Hur du lägger vantarna på denna skönhet är oklart men räkna med att kliva över lik för att köra den här i Night City. Kanske Johnnys digitala spöke vet var nycklarna ligger?

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.