Följ

Bungie och Vivarious Vision berättar om arbetet med Destiny 2 PC

Lyssna på utvecklarna berätta om Destiny 2 PC. Varning för hög smittorisk av hajp. Vaccinera dig genom att vara kritisk.

Destiny 2 släpptes till PC för några dagar sedan och antände åter igen den eviga diskussionen om vilket format som är överlägset. I detta klipp berättar nyckelpersoner från Bungie och Vivarious Vision hur arbetet med versionen gick till. Framförallt fokuserar klippet på att övertala PC-spelare om det omsorgsfulla arbetet med att reproducera Destiny-upplevelsen och dra fördel av hårdvarans säregna kontrollmetod.

Episk musik, actionfyllda klipp och glada miner. Spelföretag har verkligen lärt sig slå in information med säljande paketpapper. Det är lätt att dras med av de positiva känslorna som klippet förmedlar, att bli sugen på att köpa spelet. För att få en bredare bild av vad Destiny 2 är, läs gärna vår recension eller lyssna på Varvatpodden, där vi diskuterar vad Destiny 2 kunde ha gjort bättre från start.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.