Call of Duty: Modern Warfare gör efterlängtad comeback

Call of Duty har hängt med ett bra tag nu, men många med mig hävdar att serien peakade i och med releasen av Modern Warfare 2007. Nu gör denna moderna moderna klassiker comeback i en helt ny, omarbetad version.

Enligt utvecklaren Infinity Ward så har spelet omarbetats från grunden och en helt ny spelmotor har utvecklats för att skapa en ny upplevelse för spelarna. Givetvis får vi ny 4K-grafik med HDR-stöd. En av de största förändringarna lär dock bli ett nytt cross platform-stöd som gör att alla kan spela tillsammans oavsett om du spelar på PC eller konsol. Dessutom planerar man att skrota Season Pass-upplägget till förmån för gratis uppdateringar. Bra där säger vi!

Call of Duty: Modern Warfare släpps den 25 oktober och går redan nu att förbeställa på flera digitala försäljningsställen.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.