Cervantes återuppstår (igen) i SoulCalibur VI

En bekant spökpirat seglar in i senaste trailern för SoulCalibur VI. För de som följer spelets utveckling så är detta inte direkt en nyhet då han redan indirekt läckts när de visade upp Libra of Soul samt då fel bygge av spelet skickades till ett event i Australien. Detta betyder dock inte att det är mindre välkommet. Cervantes har alltid varit en favorit med sin icke-traditionella kampstil där han flyger omkring som en mänsklig torped över slagfältet. Det, samt att han är en badass pirat, såklart.

Cervantes är nog en av dem som förändrats minst över seriens gång. Hans moveset verkar nästan identiskt med motsvarigheterna i tidigare titlar. Den största skillnaden är att det nu verkar vara mer vikt i varje slag, men det är kanske bara en illusion skapad av solid ljuddesign. Hans utstyrsel påminner mer om hans senare uppdykanden i spelserien, då de från tredje spelet och framåt verkligen ville hamra in hans Zombiepirat-tema med mer slitna kläder och demoniska inslag. Innan dess såg han mest ut som en väldigt blek sjökapten.

Nu kan de såklart vara så att trailern inte belyser vad som är nytt med honom på ett bra sätt, så vi får helt enkelt vänta och se tills dess att han faktiskt dyker upp i spelbart skick. Tills dess är det bara att damma av pirathatten och ladda kanonerna, för snart är det dags att plundra!

SoulCalibur VI släpps den 19’e Oktober till PC, Playstation 4 och Xbox One.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.