Charmig och talangfull – Keanu Reeves är Johnny Silverhand

CD Projekt Red prisar Keanu Reeves för att han är sig själv, en charmig, talangfull och mäktig skådespelare.
Han är suverän!

Det är något magiskt med Keanu Reeves, men det vet väl allihopa? Borys Pugacz-Muraszkiewicz, english adaptation director på CD Projekt Red, vågar nästan inte beskriva honom i rädsla att förminska den älskade skådespelaren, men säger att han är charmig, talangfull och mäktig.

Vi håller med!

Keanu Reeves spelar Johnny Silverhand i Cyberpunk 2077, en legendarisk rockare och aktivist som dog under det senaste företagskriget som var skådeplats för bordsrollspelet Cyberpunk 2020. I Cyberpunk 2077 har han på något sätt konverterats till en digital ande som besitter spelarkaraktären V genom ett biochip. Som den senaste trailern visar, verkar inte V och Johnny Silverhand riktigt komma överens. Men Borys Pugacz-Muraszkiewicz förklarar att det starka skådespelet är viktigt för att engagera spelaren i både Johnnys agenda och V:s. Detta förstärks troligtvis genom alla minnen och tillbakablickar karaktärerna ofrivilligt delar.

Johnny Silverhand, spelad av Keanu Reeves.

Cyberpunk 2077 släpps den 10 december till Playstation 4 och Xbox One, Stadia och PC. Spelet är bakåtkompatibelt på Playstation 5 och Xbox Series X/S och kommer få en prestandauppgradering som drar nytta av den nya hårdvaran någon gång nästa år.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.