Följ

Chocobo i Assassin’s Creed Origins uppdatering

Någonsin drömt om att rida runt på en Chocobo i det gamla Egypten? Inte jag heller, men det ser fantastiskt ut.

I dagarna så kunde spelare få tillgång till det nya uppdraget A Gift From the Gods i Assassin’s Creed Origins. Många kanske lyfter på ögonbrynen och undrar hur detta samarbete egentligen kom till. Det började med en Assassin’s Creed-inspirerad festival i Final Fantasy XV under augusti månad. Där kunde spelarna få tillgång till minispel inspirerade av Assassin’s Crees och även dräkter till Noctis. Nu är det dags för Final Fantasy att hälsa på i Assassin’s värld.

Nytt uppdrag

I A Gift From the Gods får man tillgång till en ny toomb där belöningarna är ganska långt från vad vi är van med. Efter man klarat uppdraget så får man tillgång till en del legendariska vapen från Square Enixs kanske största serie genom tiderna. Det är bland annat skölden Ziedrich och svärdet Ultima Blade. Men kanske roligast av allt så får vi vad som ser ut som en blandning mellan en Chocobo och en kamel, en Kweh. I trailern nedan så ser ni den nya fantastiska varelsen.

Har du spelat någon av dessa cross overs eller får Kweh dig att känna dig sugen på lite mer Assassin’s? Berätta för oss i kommentarerna.

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Vad tycker du?

1 0

1 Kommentar

  1. I min värld är det en styggelse. Det förstörde liksom stämningen i spelet. Jag kan inte med gott samvete rida runt på en förvuxen struts i öknen och inbilla mig att jag är i faraonernas Egypten. Jag kanske är en grinig gubbe, men det här var inte ens halvbra…

    Svara

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.