Cities: Skylines – PlayStation 4 Edition ute idag

Paradox Interactive, gick idag ut med att Cities: Skylines, utvecklat av Colossal Order, har släppts på PlayStation 4 med titeln Cities: Skylines – PlayStation 4 Edition. Tantalus Media har optimerat och justerat spelet för att fungera med en Dualchock 4-handkontroll. Spelet erbjuder även After Dark-expansionen som lägger till en rad nya finesser, fokuserat på nattlivet och turismen i de städer du bygger. Cities: Skylines – PlayStation 4 Edition finns tillgänglig för digital nedladdning eller som fysisk kopia av Koch Media för lite över trehundralappen.

Innehåll i Cities: Skylines – PlayStation 4 Edition

Bygg dina drömmars stad, planera vägar, busslinjer och parker. Ge invånarna utbildning, sjukvård och säkerhet – allt är upp till dig.
Omfattande trafiksimulering; Hantera trafiken och behoven som din invånare efterfrågar. Planera din trafik noga för att passa in med persontrafik, bussar, tåg, t-banor och mycket annat.
Stadsdelar och policys: Förbjud tung trafik i dina förorter, tillämpa gratis kollektivtrafik till nöjesplatser eller förbjud husdjur. Med stadsdelar kan du skapa lokala policys och ge de olika områdena personlighet.
After Dark: Se hur din stad förvandlas på natten och vaknar till liv på ett helt nytt sätt. Med en dygnscykel kan du se hur dina invånare väljer att slappna av efter ett arbetspass och vad de väljer att göra på helgerna. Lägg till nya policys och skapa olika hotspots i staden, genom att förse dem med tillgänglig transport till och från klubbar och andra uteställen.

För att köpa Cities: Skylines – PlayStation 4 Edition kan ni klicka er vidare här.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.