Cities: Skylines tar klivet in i klassrummet!

Vi vet alla att dem bästa lektionerna under skoltiden var den då man på något vis fick spela spel på skolans kassa datorer. Nu tar Paradox Interactive med sig en speciell version av Cities: Skyline in i klassrummen. Den här nya lärorika versionen av Cities: Skylines kommer finnas tillgänglig att köpa från TeacherGaming.Com.

I denna speciella skolversion av Cities: Skylines finns det 8 stycken scenarion som är speciellt utvecklade för lärande och tar upp ämnen så som stadsplanering och medborgarskap. Förutom lektionsplaner och möjligheten att bevaka elevernas framsteg så innehåller spelet också guider som är utvecklade med klassrummet i tanken.

Paradox Interactives speltitlar tar speciella ämnen som civilekonomi och seriös historia och gör dem till oväntat underhållande upplevelser som lärare kommer att gilla” säger Santeri Koivisto, VD för Teacher Gaming.

Vad tycker du?

2 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.