Conan bygger möbler och dammsuger…typ

Hur skulle den mindre graciösa barbaren klara sig i vår verklighet, i vår tid? De flesta av er säger säkert ”fantastiskt dåligt” och det krävs ju ingen detektivhjärna för att klura ut det. Självklart hoppas vi alla på att få se det också, vilket vi kan i ett par teasers för det kommande Conan Exiles.

Vi får se vårt lättklädda muskelberg tar sig an vardagliga bestyr, som att skruva ihop en stilren tortyrbänk i furu från Ikea.  Hans förmåga att hantera robotdammsugare är på ungefär samma stressnivå som katter och gurkor. Skillnaden är hans reaktion. Och att vi tycker synd om katterna.  Som uppväxt bland hästar, magi, en massa våld och lager på lager med pälskläder känns det inte heller orimligt att han har problem att definiera vad ett flyplan är. Karln har ju inte en susning!

Conan Exiles är utvecklat av Funcom och är en open world survivor och släpps till de ordinarie plattformarna (PC, Xbox One och PlayStation 4). Överlev, bygg och dominera din värld som du ser lämpligt. Förhoppningsvis kommer du klara dig bättre än Conan i vår miljö.

Som så många andra så är Conan inte anpassad för vår tid, med komplicerade morderniteter som vuxenlego. ”Jag har hittat en bok som är tio gånger mer djävulsk än Necronomicon eller de gamla skrifterna från Skelos,” säger Conan. Hans blick blir tom och frånvarande under konstpausen. ”Den kallas Bygginstruktioner.” (Ja, vi har intervjuat Conan på riktigt. Helt sant.)

När Conan Exiles väl släpps har spelet funnits ute som Early Access i 14 månader på PC. Xbox One-ägare har kunnat ta del av det under nio månader via Game Preview.
Under denna tid har det hunnit ske en hel del förbättringar och justeringar. Världen har nästan fördubblats och en mängd nya funktioner har lagts till. Vid release den 8:e Maj kommer även en patch av samma storlek som Conans lår (läs: stor). Detta blir även första gången som spelet dyker upp på Playstation 4.

För mer information om Conan Exiles, titta in på den officiella hemsidan.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.