Cowabunga! Fyra ninjatrailers till TMNT: Mutants in Manhattan

Activision Publishing, Nickelodeon och utvecklarna Platinum Games. har släppt fyra trailers för Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan – En för varje sköldpadda.

Varje video fokuserar på var och en av våra tonåriga, muterade ninjapaddor och deras unika fightingstil och personligheter. Oavsett om det är det disciplinära fokuset hos Leo, Raffes explosivitet, den vilda lekfullheten hos Micke eller det beräknade och strategiska hos Don – Alla bidrar med sin personliga stil till fighten. Vi får också se lite av de olika fienderna och miljöerna som vi kommer få ta del av, bland annat de klassiska fotsoldaterna. Vi får se scenerier från toppen av staden, till kloakerna som rinner under den.

Platinum Games har utmärkt sig med spel som Bayonetta, Vanquish och Metal Gear Rising och deras känsla för brawlers är nästintill obestridd. Det utlovas ett högt tempo och visuellt godis, vilket det inte finns anledning att tvivla på.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan är som sagt en brawler, precis som sin kända föregångare till SNES, TMNT: Turtles in Time, med ett stöd för upp till fyra spelare online. Uppgradera och utrusta dina karaktärer med de bästa vapnen och teknikerna i kampen mot Fotklanen, där Shredder (eller Strimlaren för vissa av oss) Krang, Karai, Bebop, Rocksteady, Armaggon, Wingut och Slash. Spelet kommer ha en nyskriven story av Tom Waltz, författare på IDW Publishing.

För att se sköldpaddornas trailers, klicka på respektive bild.

LeonardoRaphaelMichaelangeloDonatello

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.