Cyberpunk 2077 får roadmap och en bekräftelse från CD Projekt

Vi kan se fram emot många patcher och uppdateringar till Cyberpunk 2077 och gratis next gen-uppgradering efter sommaren.
Ett viktigt meddelande från CD Projekt.

Marcin Iwiński, medgrundare av CD Projekt, tog i natt till orda angående releasen av Cyberpunk 2077. Hans förklaring bekräftar misstankarna om att ledningen tog beslutet att släppa spelet trots dess tillstånd. Och som han säger skall vi inte kritisera utvecklarna som lagt ner sin tid och sina talanger på att bygga spelet – det är cheferna och ledningen som är ansvariga.

Vidare beskriver Iwiński arbetet av Cyberpunk 2077 i grova drag, i vilket han erkänner att utgivaren överskattade den gamla generationens konsoler, som spelet konstant fick anpassas till. Men han vill övertyga oss om att utgivaren inte kastat in handduken utan kommer anstränga sig för att åtgärda spelet.

Du kan läsa frågor och svar angående utvecklingen och utgivningen av Cyberpunk 2077 på spelets officiella Out Commitment-sida. Där kommer du även kunna läsa mer om framtida uppdateringar och DLC.

Mer patchar till folket

Inom tio dagar får vi årets första patch och inom ett par veckor en till, mer omfattande patch. Vidare kan vi förvänta oss regelbundna uppdateringar som förbättrar spelet. Cyberpunk 2077:s turbulenta release har inte påverkat CD Projekts långsiktiga planer för spelet, men som herr Iwiński förklarar så kommer CD Projekt Red först och främst fokusera på att åtgärda spelets många problem.

Framåt den andra halvan av 2021 kan fans på Playstation 5 och Xbox Series X/S se fram emot en next gen-uppgradering till Cyberpunk 2077.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.