Om två veckor kan du ta dig till Clockwork City i The Elder Scroll Online

Snart är det dags att samla ditt mod och ta dig till Sotha Sils mekaniska värld i The Clockwork City DLC till The Elder Scrolls Online.

Den 23 oktober släpps The Clockwork City, nästa stora DLC för onlinerollspelet The Elder Scrolls Online och är gratis för alla spelare med ESO Plus-medlemskap. Ickeprenumeranter får istället köpa loss den för 2,000 Crown i spelets butik. The Clockwork City är en DLC som är tillgänglig för alla spelare och kräver inte expansionen The Elder Scrolls Online: Morrowind. Samlare kan köpa loss en digital samlarutgåva av DLC för 4,000 Crowns som innehåller en Clockwork Skeevaton pet, Kagouti Fabricant mount och fem Crown Experience Scrolls. The Clockwork City släpps den 7 november på Playstation 4 och Xbox One.

Om Clockwork City

Clockwork City tar spelare till en ny zon som inte liknar någon annan i Elder Scrolls Online – Sotha Sils legendariska stad. Där får de undersöka ett nytt demoniskt hot från Oblivion. DLC:n erbjuder ett äventyr på omkring tio timmar, med nya berättelser och spännande arkitektur att, tja, glo på och underliga varelser att strida mot.

Spelare får också möjligheten att raida en ny Trial, Asylum Sanctorum, i vilket en grupp på tolv får testa sin skicklighet och samarbetsförmåga. Självklart väntar ny loot i slutet på tunneln att använda som skryträttigheter. Dessutom tillkommer nya hantverksrecept, hus att bo i och massa annat vi inte orkar nämna här och nu.

Läs mer om The Clockwork City i det här inlägget. Eller kolla in alla läskiga kosmetiska föremål som släpps lagom till halloween.

Spela prologen nu

Få en förhandstitt på Clockwork City genom att ta dig an prologen som nu finns tillgänglig för alla spelare. I det här uppdraget får du undersöka morden på framträdande digniteter, lärda män och arkeologer. Uppdragen påbörjas genom att besöka något av alla Mages Guild i Tamriel och läsa anteckningen ”Order of the Eye Dispatch”. När du läst den får du uppdraget ”Of Knives and Long Shadows” som leder dig på ett nytt litet äventyr. Bäst av allt är att när du klarat uppdraget belönas du med mementon ”Clockwork Obscuros”.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.