Då släpps Star Wars: Battlefront

EA och Lucasfilm skriver att att Star Wars: Battlefront kommer att släppas den 19 november 2015 i Norden. Spelet kommer att drivas av spelmotorn Frostbite som för första gången paras med Lucasfilm.

Som så många andra runt om i världen så är alla på DICE stora anhängare av Star Wars universum. Att jobba med ett Star Wars-projekt och veta att vi bidrar till att representera det universum vi älskar, både för vår generation och för en uppsjö nya Star Wars-fans, är verkligen en ära. Med hjälp av materialet och kunskapen vi får ta del av från Lucasfilm, plus vårt eget teams passion, planerar vi att leverera ett fantastiskt spel som sätter dig mitt i de Star Wars-strider du alltid drömt om att utkämpa.
Sigurlina Ingvarsdottir, Senior Producer för Star Wars Battlefront.

Star Wars Battlefront låter fans uppleva flera heroiska ögonblick och förverkliga sina stridsfantasier genom att skjuta strålvapen, köra speederbikes och snöspeeders, kommendera AT-AT:er och styra TIE-fighters samt Millennium Falcon. Dessa strider äger rum på några av de mest ikoniska planeterna i Star Wars universum, bland annat Endor, Hoth, Tatooine och den tidigare outforskade planeten Sullust. Spelare får spela som några av de mest minnesvärda karaktärerna i den ursprungliga trilogin, exempelvis Darth Vader och Boba Fett. Star Wars Battlefront har en mängd spellägen från stora tävlingsinriktade strider för 40 spelare till speciella uppdrag som spelas själv, med en vän på delad skärm eller tillsammans online.

Fans som förhandsbokar Star Wars Battlefront kommer bli bland de första spelare att uppleva Slaget om Jakku, det omvälvande ögonblicket när den nya republiken konfronterade imperiefästningar på en avlägsen ökenplanet i Yttre kanten. I efterspelet av rebellernas seger i slaget om Endor får spelare uppleva de händelser som skapade det enorma, stridshärjade landskapet på Jakku som kan ses i Star Wars: The Force Awakens. Spelare som förhandsbokar Star Wars Battlefront kan utkämpa slaget en vecka tidigare med början 1 december 2015. Alla andra spelare får tillgång till detta kostnadsfria innehåll den 8 december 2015.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.