Då var det dags pokémontränare – Pokémon Brilliant Diamond och Shining Pearl är ute i det vilda

Den fjärde generationen har nu fått sin remake: Pokémon Brilliant Diamond och Pokémon Shining Pearl tar dig tillbaka till Sinnoh för ett storslaget äventyr. Välj din partner och vinka hej då till morsan - det är dags att bli den bästa pokémontränaren!
Piplup, jag väljer dig!

Pokémon Brilliant Diamond och Pokémon Shining Pearl har nu officiellt släppts, exklusivt till Nintendo Switch! Dessa är återskapade och återutgivna versioner av fjärde generationens pokémonspel, Pokémon Diamond och Pokémon Pearl från 2007 på Nintendo DS.

(Känner du dig gammal nu?)

Precis som i originalen ger du dig ut på ett storslaget äventyr för att bli den absolut bästa pokémontränaren som finns. Du väljer din partner mellan Piplup, Turtwig och Chimchar, lämnar boet och byn du växte upp i för att utmana gymledare, samla medaljer och spöa på en maktgalen kult. Det mesta är sig likt men en drös av moderna kvalitetsförbättringar väntar dig, samt utarbetade funktioner som the Grand Underground och Super Contest Shows.

Du kan läsa mer på Pokémon Brilliant Diamond och Pokémon Shining Pearls hemsidor.

Vi kan inte bärga oss för att packa ryggan full av pokébollar och potions och kasta oss ut i det höga gräset. En recension är på gång så håll utkik på hemsidan och vår Facebook-sida för att inte missa vårt omdöme.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.