Dags att boka dina Comic Con-biljetter!

Mässan är tillbaks i Kista

Nordens största populärkulturella event Comic Con Stockholm är tillbaks på Kistamässan den 4-6 november. På plats finns spelutvecklare, serieskapare, tv-stjärnor och mycket annat. Biljetterna släpptes idag på mässans hemsida. Samtidigt drar arrangören igång en tävling där man söker nästa svenska Comic Con-hjälte.

November känns långt borta, men det är hög tid att börja fundera på hur du skall spendera höstlovet. I år har Comic Con tagit bort Gamex ut namnet, men vi väntar oss minst lika mycket spel som tidigare. Arrangören skriver i ett pressmeddelande att en del riktigt stora namn och utställare kommer att släppas inom kort.

I år anordnas också en tävling under parollen ”Heroes of Comic Con Stockholm”. Tävlar gör man genom att skicka in sin bästa cosplaybild med en motivering till varför just de är värda att vinna tävlingen. Arrangören väljer sedan ut 10 finalister och vinnaren röstas fram av fansen.

– Vi letar efter vår egen hjälte som kommer att vara Comic Con Stockholms ansikte utåt i vår marknadsföring, säger Christian Kullman, projektledare för Comic Con Stockholm.

Vinnaren kommer att bli fotograferad av en proffsfotograf och en av bilderna kommer sen att användas i marknadsföringen för Comic Con Stockholm. Deadline för att skicka in tävlingsbidrag är den 20 mars. Tävlingsregler finns här.

Idag släpps alltså biljetterna till Comic Con Stockholm och det är några nyheter för i år. Bland annat släpps separata familjebiljetter som inkluderar inträde för 2 vuxna och 2 barn.

– Till höstens event kommer vi att släppa familjebiljetter under söndagen till ett fördelaktigt pris. Dessutom har vi infört ett max tak på 12 000 biljetter per dag. Så det gäller att vara ute i god tid för att säkra sin biljett, säger Christian Kullman.Och för den som bokar sin biljett extra tidigt finns ett begränsat antal Early Bird-biljetter till ett mycket förmånligt pris

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.