Dags för ny Smash-karaktär på torsdag

Hajpdags.

På torsdag klockan 15 sänds senaste Nintendo Direct. Denna blir en 35 minuter lång introduktion till den senaste kämpen att ansluta sig till den växande skaran i Super Smash Bros. Ultimate. Vadslagningen är i gång om vem det rör sig om och en sannolik kandidat har plockats upp:

Dante från Capcoms Devil May Cry är den mest sannolika gissningen. Twitter är eld och lågor över ett uttalande från röstskådespelaren till V, Brian Hanford, från senaste spelet i serien. Vare sig det här handlar om en som försäger sig eller om en olycklig formulering så är Dante inte ett underligt val. Särskilt inte eftersom det första Devil May Cry och dess uppföljare Devil May Cry 2 finns tillgängliga på Switch sedan en tid tillbaka.

Inte fullt lika rimliga gissningar inkluderar ett par fanfavoriter: Shantae, Crash Bandicoot, Geno (från Super Mario RPG), Master Chief och Sora.

Så, välkommen ombord på hajptåget. Din biljett är karaktären du vill ha med; lämna den i kommentarerna och njut av åkturen.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.