DCS World 2.7 är här med massa snygga moln

Under flera månader har Eagle Dynamics i trailer efter trailer gett oss föraningar om vad den nya vädermotorn i flygsimulatorn DCS World har att erbjuda. Igår släppes så äntligen den hett efterlängtade versionen 2.7 och med den en hel del nyheter, däribland ett helt nytt sätt att simulera propellerplan. Nu kan DCS World beräkna varje individuellt propellerblads exakta position och på så sätt ge en ännu bättre upplevelse för de som gillar att flyga lite äldre flygplan.

Det som sticker ut är dock de otroligt fina molnen som följer med uppdateringen. Äntligen kan uppdragsmakare skapa avancerade vädersystem med olika lager av moln som dessutom är synkade i multiplayer, vilket innebär att molnen befinner sig på samma ställe för alla som flyger med varandra på en multiplayer-server. Borta är också det som upplevdes som ”snurrande moln” för spelare som flög i VR.

Den nya uppdateringen innehåller även nya kampanjer och en hel del uppdateringar till både F/A-18C Hornet och F-16C Viper. Fullständig ändringslogg finns att läsa här.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.