Artikeln är ett betalt samarbete:
De 5 bästa animespelen du borde testa

Dagens TV-spel är bättre än någonsin. Grafiken har blivit oerhört mycket bättre under det senaste årtiondet, och de flesta faktorer har utvecklats i positiv riktning. Anime är en av de mest populära genrerna i världen, och har som ett resultat av detta utvecklats väldigt mycket. Numera finns det massvis av spel inom denna genre, vilket gör att det säkerligen finns något som passar för dig.

För att kunna få en så bra upplevelse som möjligt krävs det dock att du har rätt utrustning. Den bästa gamingstolen är ett måste, annars riskerar du att få ont i ryggen eller att inte kunna prestera på en bra nivå. Därmed kan det vara en bra idé att titta lite närmare på stolar.

Rätt typ av spelskärm är viktigt, vilket även gäller för handkontroller och mer. 

5 animespel som du borde testa 

Nedan är exempel på animespel som du borde testa om du gillar denna genre:

Dragon Ball FighterZ

Dragon Ball är en av de mest populära och kändaste animeserien genom tiderna. Serien har miljontals fans runt om i världen, vilket är en kvalitetsstämpel i sig. När den japanska videospelsutvecklaren Arc System Works släppte Dragon Ball FighterZ i september 2017 var det många som undrade om spelet skulle leva upp till de höga förväntningarna, och få blev besvikna.

Det här är ett måste att testa om du gillar animespel.

Fist of the North Star: Lost Paradise

Om du gillar animespel får du absolut inte missa Fist of the North Star: Lost Paradise. Här får du se några av animevärldens viktigaste huvudpersoner och antagonister, samt ta del av massvis med slagsmål och mer. Du kan även ta del av ett flertal minispel, vilket ger dig en bra variation under hela upplevelsen.

Guilty Gear Xrd REV 2

Likt Dragon Ball FighterZ kommer Guilty Gear Xrd REV 2 från Arc System Works, en videospelsutvecklare med otroligt högt rykte inom branschen. Spelet innehåller imponerande funktionalitet och slagsmålssekvenser, tillsammans med mäktig musik som gör att känslan blir riktigt bra under spelets gång.

BlazBlue: Central Fiction

Återigen hittar vi ett spel från Arc System Works, vilket verkligen bevisar hur kvalitativ den här spelutvecklare är. BlazBlue: Central Fiction är ett fantastiskt spel som bjuder på en fantastisk upplevelse och grafik. Fans av anime kommer att älska spelet, men även de som normalt sett nödvändigtvis inte gillar anime kommer förmodligen att hänföras av dess grafik och sekvenser.

Astro Boy: Omega Factor

Astro Boy är ett klassiskt spel som uppskattas av massvis med människor runt om i världen. Omega Factor har nästan 20 år på nacken, men är precis lika roligt idag som när det lanserades. Få spel kan stoltsera med samma sak, och gör att Omega Factor ligger i det absoluta toppskiktet inom hela branschen.

Spelet ligger ungefär på samma nivå som Super Mario eller Donkey Kong, förutom det faktum att spelet klassas som anime. Om du bara tänker testa ett spel på den här listan är det just Astro Boy: Omega Factor som du absolut inte får missa. 

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.