De odöda gör comeback på Eidolons slätter

Warframes makabra jakt Ghoul Purge återvänder med bounties på Playstation 4 och Xbox One. Fyra nya Grineers, nya designmöjligheter och väder drar igång den första uppdateringen för 2018!

De Kanadensiska utvecklarna på Digital Extremes har idag öst in en massa ny action i Warframe: Plains of Eidolon.

Med Ghoul Purge bounties får vi återse den makabra återuppståndelsen som tar plats på Plains of Eidolon på jorden. Ledda av en livsfarlig kvartett av Grineer Ghouls, alla med sina egna attackmönster och vapen. Vi får även ett brett utbud av designmöjligheter i vår orbiter. Nyårsuppdateringen är gratis och planeras på live på Playstation 4 och Xbox One idag.

Ghoul Purge

Marken på Eidolons slätter spricker och upp ur marken kommer ursprunget till Grineers – motbjudande gastar kör över sitt motstånd med kroppsdelar, gift och våld (låter även som en väldigt livlig festival). Spelare kommer möta dem via Ghoul Alerts, eller genom att springa in i dem på kyrkogårdar genom event som följer de bounties du kan plocka upp.

Fyra stycken, den ena vidrigare än den andra, kommer för att göra livet surt för dig.
Rictus Ghoul är en av dem och denne svingar en motorsåg som den rider in i striden med.
Auger Ghoul är beväpnad med dubbla eldkastare som även fungerar som borrar. Med dessa kan den ta sig fram under jord och överraska Tenno.
Devourer Ghoul en vidrig, pestsmittad best som attackerar med en långt tunga, spikbeklädda knytnävar och ett jetpack att ta sig fram snabbt.
Expired Ghoul använder sig av bombladdade handskar för att ge Tenno explosiva käftsmällar.

För att kontra slättens pestkvartett är det upp till alla Tenno att beväpna sig själva och ta sig an hotet. Gör er beredda på att vräka loss med den mäktiga Corinth (allvarligt, den är fantastisk!)  ett dubbelpipigt hagelgevär med en förtjusande fire rate och reload, som även skjuter granater som exploderar efter en viss sträcka och sopar banan med mobs. Ni kommer även få bekanta er med den stilrena och dödliga Gunsen ett ståleggat, solfjäderliknande vapen som öppnar struparna på intet ont anande fiender på en millisekund. Vi kommer även få se den lika tillfredsställande som brutala Quartakk, ett fyrpipigt gevär till monster. Vi får heller inte glömma Grineerfavoriten – ett kompakt gevär med hög fire rate – Stubba.

Vi hade iallafall tur med vädret

Vi kommer även få olika väder till Plains of Eidolon. Med det nya systemet kommer vi få regn, åska, mullrande blixtar, ombytliga vindar och molnmönster. Detta medför vissa för- och nackdelar – Grineer får t.ex. sämre synfält när det regnar. Utnyttja det ständigt skiftande vädret och var uppmärksam på de olika fördelarna du kan dra med det. Med vädret kommer det även nya fiskeplatser.

Med nya, personliga alternativ kan du inreda din orbiter ytterligare. Det finns nu en liten scen där du kan ställa din favoritframe i en särskild pose, tillsammans med en companion. Bara att bjuda över vännerna och skryta om ditt skepp! I samband med Focus 2.5 får vi svar på all feedback som DE har tagit emot, samt finjusteringar av Focus 2.0 som släpptes med Update 22: Focus 2.5 ger oss mer refunds på Focus Points, reducerad kostnad för Nodes, en delad poolkapacitet, osv

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.