Deathloop drar full nytta av DualSense-kontrollen

Deathloop kommer med största sannolikhet inte att vara ett spel i min smak. Ett spel där du hela tiden slåss mot klockan och sekunder kan avgöra ditt öde. Som tur är kommer det vara möjligt att spola tillbaks tiden för att göra ett nytt försök. Som om inte tidsaspekten vore nog. Dina vapen kan strejka när du behöver dem som bäst. Avtryckaren låser sig precis när du skall avfyra ditt skott. Allt känns tydligt i DualSense-kontrollen. Minsta rörelse känns i händerna. Ett svagt pipande skvallrar om att en mina är nära. Det är uppenbart att spelet drar nytta av funktionerna i den nya handkontrollen till Playstation 5.

I Deathloop tar du rollen som Colt, en lönnmördare som är fast i en tidsloop. Enda sättet att ta sig ut är att göra dig av med ett antal offer. Till din hjälp har du en rejäl arsenal och alla vapen har en unik känsla och ett distinkt utseende. Det är ju ett Arkane-spel trots allt. Dör du spolas tiden tillbaks och du får en ny chans att ta livet av din måltavla. För varje gång du slungas bakåt i tiden tar du med dig erfarenhet och gradvis bättre vapen.

Deathloop släpps exklusivt till Playstation 5 den 21 maj 2021

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.