Demo för Mega Man 11 ute

Det är Mega Man-tema på spelfronten nu. Vi har Mega Man X Legacy Collection i två utgåvor som finns att frossa i, samt en ny del i originalserien.

Efter Mega Man 9 och Mega Man 10 får vi nu en ny del i serien, men med lite justeringar och förbättringar.
För alla fans som växt upp med den blå bombaren finns det nu ett smakprov på Mega Man 11 i form av en demo där vi får ta oss an Block Man och dennes bana.

Fans som tar sig an Block Man kommer även bidra till “Bust Block Man”-communityt och den utmaning som utfärdats där. Detta ger spelare chansen att få ett set av engångsföremål som kommer kunna användas i den fysiska kopian av spelet. Fans som besegrar Block Man kan visa upp sina segrar genom hashtaggen #BustBlockMan på sociala medier. De kan även hålla sig uppdaterade på de officiella Mega Man-kanalerna på sociala medier. Där kan de se framstegen som communityt gör och tillsammans hjälpa till att plocka sönder Block Man.

 

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.