Demo för Mega Man 11 ute

Det är Mega Man-tema på spelfronten nu. Vi har Mega Man X Legacy Collection i två utgåvor som finns att frossa i, samt en ny del i originalserien.

Efter Mega Man 9 och Mega Man 10 får vi nu en ny del i serien, men med lite justeringar och förbättringar.
För alla fans som växt upp med den blå bombaren finns det nu ett smakprov på Mega Man 11 i form av en demo där vi får ta oss an Block Man och dennes bana.

Fans som tar sig an Block Man kommer även bidra till “Bust Block Man”-communityt och den utmaning som utfärdats där. Detta ger spelare chansen att få ett set av engångsföremål som kommer kunna användas i den fysiska kopian av spelet. Fans som besegrar Block Man kan visa upp sina segrar genom hashtaggen #BustBlockMan på sociala medier. De kan även hålla sig uppdaterade på de officiella Mega Man-kanalerna på sociala medier. Där kan de se framstegen som communityt gör och tillsammans hjälpa till att plocka sönder Block Man.

 

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.