Följ

Destiny 2 är nu igång på PC!

Bungie och Activision Publishing, en helt egen gren av Activision Blizzard, har idag gett oss Destiny 2 på PC! 

Destiny var ett exklusivt spel för Playstation 4, men med Destiny 2 kommer spelare på PC äntligen få prova på spelet. Destiny 2 är optimerat för att använda PC-plattformen till fullo. 4K-upplösning, ocappad framerate, fullt stöd för mus och tangentbord med möjlighet att mappa om tangenterna, textchat, anpassningsbart field of vision, en detaljerad settingsmeny för PC, 21:9 och trippelmonitorsupport, samt HDR. Destiny 2 finns tillgängligt på PC på Windows 7, Windows 8 och Windows 10.

Med en stor skara människor som förväntansfullt har önskat sig Destiny 2 på PC kommer vi nu få uppleva det, med fullt stöd i en väldigt bra port. Tillsammans med deras samarbete med Blizzard har PC-debuten startat väldigt problemfritt för de flesta. Servrarna har kunnat ta emot spelare utan allt för långa väntetider och vi har nästan omedelbart fått kastat oss in i spelet. Har ni problem att komma in? Glöm inte att starta om Battle.net först.

Minimikrav för att spela spelet är Intel Core i3-3250, Intel Pentium G4560 eller AMD FX-4350, tillsammans med ett GeForce GTX 660 2GB, GTX 1050 2GB eller Radeon HD 7850. Utöver det behöver du ca 6GB RAM och 68GB på hårddisken.

För mer information om Destiny 2 kan ni läsa vår recension, se vad vi gillar och inte gillar eller få några tips om hur ni aktiverar heroic events.

Självklart kommer ni kunna följa Varvats egna Klan Moerda på Youtube och Twitch i framtiden också!

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.