Destiny 2 får klaner – på riktigt den här gången

Klaner återvänder i Destiny 2 och ger kollektiven förmåner och personliga banners. I synergi med Guided Games får ensamma spelare stöd av klaner.

Med Destiny 2 bygger Bungie in klansystemet i spelet och ger spelare möjligheten att designa sin egna banner, ett motto, med mera. Klansystemet ska göra det lättare för kollektiven att samordna sig och ta del av gemensamma belöningar.

Destiny är ett spel som hållits vid liv av sina fans som bildat ett starkt kollektiv. För Destiny 2 vill Bungie stärka kollektivet genom att hjälpa ensamma spelare att komma i kontakt med klaner och få hjälp att uppleva utmanande aktiviteter, så som raids och nightfall. Destinyspelare känner säkert till hur frustrerande det är att samordna ett fullt raidlag och ändå bli en person kort. Guided Games är söksystemet för ensamma spelare där de kan hitta klaner som söker en eller två extra spelare till en aktivitet. Syftet med systemet är inte bara att hjälpa ensamma spelare att nå svåra mål, utan även att vidga kollektivet – låta klanerna växa och skapa vänskaper. I Destiny 2 ska ingen behöva spela ensam.

BFF

Min bästa vän träffade jag genom Destiny. Jag var level 16 och behövde hjälp med den ursprungliga Thorn-questen, så jag bjöd slumpmässigt in spelare i Tower. Min kompis var den enda som svarade. Vi klarade inte questen den dagen, men vi blev vänner direkt. Om Guided Games kan föra samman spelare på ett liknande sätt, så har Bungie lyckats med något vackert.

Vi ses den 8 september när Destiny 2 släpps till Playstation 4 och Xbox One. PC släpps vid ett senare datum.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.