Destiny 2 Leviathan prestige raid ger inte starkare loot

Nästa vecka släpps den svårare versionen av Destiny 2:s raid Leviathan, men det kommer inte att belöna spelare med starkare utrustning.

Bungie har nu meddelat att Destiny 2:s första raid, Leviathan, får en svårare version, Prestige-nivå med power level rekommendation på 300, på tisdag 10 oktober klockan 19:00.

Bungie har också, på ett kryptiskt sätt, meddelat att prestige raiden inte är tänkt att ge spelare en skjuts i deras karaktärsutveckling, men ger spelare medlen att glänsa med sin bragd. Vad exakt betyder det?

Min gissning är att utrustningen som droppar i prestige inte kommer vara i högre power level än det som droppar i den normala versionen, vilket är max 300. Om detta stämmer betyder det troligtvist även att taket i power level (305) inte går att passera än. I så fall får vi vänta tills Challange mode släpps, eller i värsta fall, till första expansionen, innan vi får möjlighet att växa i styrka.

Prestige raiden ska introducera minimala ändringar i raidens mekaniker, utan istället straffa spelarna hårdare för sina misstag. Räkna även med mycket starkare fiender.

Påträffade det Bungie menar med sätt att glänsa med sin bragd, syftar de med största sannolikhet på de nya rustningarna som är guldpläterade och har holografiska detaljer. Samt emblem som visar din seger.

Är det värt det? Den som överlever får veta. Lycka till!

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.