Destiny 2 tar klivet ut i next gen, Prophecy är tillbaka och Hawkmoon med

Vilken vecka! Inte nog med att Destiny 2 tar klivet ut i next gen på konsoler, Hawkmoon återvänder för att röra upp metan ännu mer och Prophecy kommer tillbaka. Did you miss me?

Alla som haft turen nog att släpa hem en ny generations konsol kan numera ta del av kraften i de nya burkarna för att spela Destiny 2 i 4k upplösning och 60 bildrutor i sekunden. Försiktigt så din hjärna inte smälter av den grymma upplevelsen!

Vidare har ett av de mest älskade pistolerna från Destiny 1 återvänt till Destiny 2 i form av ett exotiskt uppdrag från Crow i Tangled Shore. Det involverar lite letande och skjutande och ett par välskrivna dialoger. Missa inte detta vapen om du har betalt för Season of the Hunt.

Precis som Bungie lovade har de återinfört Prophecy, ett av förra säsongens mest omtyckta aktiviteter, nu tillgänglig för alla spelare. Dessutom har Destiny Companion App fått en najs uppgradering som låter dig plocka upp bounties när du inte är inloggad. Förbered din spelsession redan på bussen hem!

Glömde vi något? Ja jo Iron Banner är tillbaka.

Slutligen vill vi lyfta fram att Joe Blackburn, assistant game director på Destiny 2, låtit meddela att crossplay kommer till Destiny 2 2021! Då kommer destinyspelare kunna ansluta sig till varandra oavsett konsol eller plattform för att raida och stompa i pvp! I samma blogginlägg säger han att studion investerar i fler spelutvecklare för att designa mer vapen till spelet, att transmogrifiering av rustningar kommer säsong 14, och att vi nästa säsong kan jaga Shadow Price, Palindrome och The Swarm i Nightfalls (fler favoriter från Destiny 1)!

Bungie har verkligen lyssnat på kritiken. Tack!

Hawkmoon har random rolls?

Hawkmoon har fått sig en spännande uppgradering i övergången från D1 till D2 och ska kunna få slumpmässiga egenskaper när den droppar igen efter uppdraget är slutfört. Exakt hur du får slumpmässiga Hawkmoons är ännu oklart men egenskapen Transformative avslöjar att vi inte sett allt Hawkmoon har att erbjuda.

I grunden har Hawkmoon Paracausal Shot, en egenskap som gör att sista kulan i magasinet gör extra mycket skada baserat på antalet precisionsträffar och kills du gjort innan. Paracausal Shot staplar upp till 7 då den kan döda en Guardian i super på ett skott.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.