Destiny 2: The Witch Queen – det här kan vi se fram emot

Destiny 2: The Witch Queen låter oss slåss mot Hive Guardians, bygga våra egna vapen genom crafting och ger våra ljusbaserade klasser nya funktioner. Häxans ankomst låter sannerligen som en frisk fläkt i Destiny 2!
Weapon Crafting, Hive Guardians, en ny vapenklass - mycket väntar när Savathûn anländer.

Den 22 februari släpper Bungie Destiny 2 The Witch Queen åt oss hungriga fans. Det blirr att åka av, mot Savathûns egna dimension för att dräpa den lömska häxan i hennes boning. Och vilken boning det är! Ett fort, byggt på rymdmagi och lömskhet, full av hemligheter att avtäcka och monster att pumpa fulla med hagel. Men hon kommer inte vika sig som papper. Till sitt förfogande har hon egna guardians, äckliga Hive som på något vis fått tag i vårt mest heliga vapen i kampen om överlevnad: Ljuset!

I The Witch Queen får vi stöta våra klingor mot rymdmonster med samma krafter som oss! Det kommer sannerligen bli intressant – bara de inte apar sig som folk i PvP. Men vi kommer möta dem med nya vapen till vårt förfogande, handgjorda genom ett craftingsystem som belönar aktiva spelare. Genom crafting kommer vi också åt det nya vapnet Glaive – spelets första närstridsvapen i förstaperrsonsperspektivet. Ett stavvapen med både klinga och hagel – perfekt!

Du kan läsa mer om Destiny 2: The Witch Queen på dess officiella hemsida.

Naturligtvis innehåller The Witch Queen en raid, massor av nya vapen, rustningar och kosmetiska föremål att samla. Till och med expansionen går att samla då The Witch Queen har flera olika utgåvor, bland annat en som innehåller ditt egna lilla Hive-Ghost. Brr!

Bungie blir 30 år – detta firas med massor av loot

30 år ger många minnen. Från Halo till Destiny och mer – Bungie är en spelstudio med rikt ursprung, både i spel och människor. Detta firar studion genom ett 30th Anniversary Event i Destiny 2 genom vilket spelare kan samla roliga belöningar som knyter an till Bungies historia. Detta gör vi i en ny aktivitet för 6 spelare. Aktiviteten är gratis för alla spelare!

Vidare kan de som känner att de vill ge tillbaka till Bungie (alltså öppna plånboken lite) går det att köpa ett Anniversary Pack som ger tillgång till en ny dungeon med ännu mer belöningar – bland annat en dräkt inspirerad av Thorn. Bäst av allt är att denna dungeon är i den gamla Loot Caven. Ni vet, från vanilla.

Det kommer också finnas möjlighet att köpa speciella samlarföremål och klädesplagg under 30 årsjubileumet, så om du verkligen vill visa vilken spelstudio som är bäst, kan du surfa in på Bungie Store och köpa dig någonting fint – det är du värd.

Rädda en drottning – döda den andra

Universum är inte stor nog för två regala härskarinnor. Mara Sov är äntligen tillbaka, den riktiga drottningen i Destiny, och vi måste hjälpa henne samla sina bundsförvanter. Om vi ska ha någon chans att överleva den kommande stormen (vilket troligtvis inkluderar pyramidskeppen och ondskan de representerar) behöver mänskligheten alliera sig med the Awoken, Mara Sovs folk.

Var skriver jag upp mig?

Du kan läsa mer om Season of the Lost, nuvarande säsong i Destiny 2, på den officiella hemsidan.

Ta del av en ny aktivitet för 6 spelare vid namn Astral Alignment och ge dig sedan in i veckovisa uppdragen Shattered Realm för att driva berättelsen framåt och samla härliga belöningar i form av vapen och rustningar med tematiskt utseende. Och när du är tillräckligt hög level kan du ge dig in i Master Lost Sectors för en chans att vinna nya exotiska rustningar: No Backup Plans för Titaner, Radiant Dance Machines åt Hunters och Nothing Manacles åt Warlock.

Förvänta dig en spännande säsong då Mara Sov återförenas med sin döda och återuppståndna broder Jesus – nä jag driver – Uldren Sov. Och bli paranoid när Savathûns planer går i lås utan att vi förstår hennes motivationer. Åh, härliga tider.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.