Det är bekräftat – Mighty no. 9 släpps i år

Efter åtskilliga förseningar och ett sakta sinande hopp hos fansen är det äntligen bekräftat: Den andliga uppföljaren till Mega Man kommer bli av.
Mighty no. 9 är på säker ingång.

Ett meddelande från Keiji Inafune:

“Till alla som backat Mighty No. 9 på Kickstarter,

Först och främst vill jag säga hur otroligt ledsna vi är för att det tagit så lång tid och att ni har behövt vänta. Vi kan slutligen delge efterlängtade nyheter om Mighty no.9. Vi har nu bekräftat ett releasedatum för spelet – Den 21:a Juni för Nordamerika och Asien och i resten av världen den 24:e Juni. Vi förstår att som en följd av alla förseningar har vi gjort många besvikna och svikit våra fans, men vi är glada att kunna meddela att vi slutligen kommer kunna ge er spelet som ni hjälpt oss skapa. Releasedatumen är huggna i sten och de kommer inte förändras.

Versioner för Playstation Vita och Nintendo 3DS kommer vid ett senare tillfälle.

Det har gått nästan tre år sedan vi startade vår Kickstarterkampanj, vilket bara har gjorts möjligt tack vare alla som har backat oss. Det här är en projekt där allas passion har förenats för att kunna skapa någonting väldigt speciellt och vi ser fram emot att kunna ge den färdiga produkten till alla som varit inblandade i detta. Det kan inte finnas några starkare band mellan utvecklare och fans.

Nu när det värsta har lagt sig kommer vi börja distribuera Mighty no. 9 nästa månad. Hur lång tid kommer det ta för dig att klara av huvudstoryn på NORMAL? Hur många personer kommer kunna klara MANIAC mode? Vad kommer vara den snabbaste tiden i TIME ATTACK mode? Vi ser fram emot att se communityt svara på alla dessa frågor åt oss! Se till att ni låter oss få er feedback och tankar kring spelet genom vår SNS-kanal, medan ni spelar spelet. Era röster är vad som har gjort spelet möjligt och vi vill fortsätta höra vad ni tycker så att det kan påverka våra kommande åtaganden.”

-Keiji Inafune

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.