Det här är Battlefield V

Svenska studion DICE tar historien tillbaks till andra världskriget.

Nu är det alltså officiellt. Nästa Battlefield kommer redan i år och skådeplats blir åter igen andra världskriget. Fokus ligger på historier ur kriget som aldrig berättats förut. Du tar rollen som en del av den franska motståndsrörelsen på din väg genom spelets massiva multiplayer-del, dess War Stories för en spelare samt samarbetsläget Combined Arms. Den nya funktionen Tides of War skall se till att spelet fortsätter utvecklas långt efter releasen.

Nytt för Battlefield V är också möjligheten att i multiplayer bogsera stora, stationära vapen över de öppna kartorna samt bygga strukturer. Oavsett om du släpar på en skadad medspelare eller skjuter en granat i luften så kommer du hela tiden att agera med den komplexa värld som utgör spelfältet.

– Battlefield V är en återgång till rötterna för DICE som studio, ett återseende av den era som kom att definiera Battlefield. Men oavsett hur nostalgiska vi är när det gäller andra världskriget så ville vi utmana bilden om den tiden med ett oväntat omtag om en bekant miljö. Vår vision med Battlefield V är att låta spelaren utforska nya och inte tidigare berättade delar av konflikten som skapade dagens samhälle, berättar Oskar Gabrielson, General Manager på DICE.

Battlefield V säpps den 19 oktoberl.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.