Det här vet vi om Hitman 2 så här långt

Vad vet vi om Agent 47?

Vi vet att vår huvudrollsinnehavare är Agent 47 och att han, precis som tidigare arbetar för  International Contract Agency, ICA. Han besöker flera platser runt om i världen för att ta sina offer av daga. Alltid på uppdrag av ICA.

Vad vet vi om själva spelet?

Hitman 2 består av sex olika uppdrag som alla utspelar sig på vitt skilda platser i världen. Det finns flera sätt att utföra dina order och det mesta i spelvärlden går att använda för att lyckas med dina uppgifter. Föredrar du att smyga dig på ditt mål? Eller vill du kanske sabotera något föremål för att få det hela att se ut som en olycka? Explosiva telefoner eller reflekterande speglar? Bara din fantasi sätter gränser för din kreativitet. Och givetvis kan du klä på dig en flamingodräkt.

Platser i Hitman 2

Hittills har vi bara fått veta att två av spelets uppdrag kommer att utspela sig i soliga Miami och i Colombias djupa djungler. Oavsett vart vi befinner oss så väntar en stor, öppen värld med många möjligheter att vara kreativ med omgivningarna. Innan releasen i november lär vi få veta med om de fyra återstående spelvärldarna.

Vi har också fått känna lite  på Sniper Assassin, ett co-op-läge som redan nu är tillgängligt för alla som förbeställer spelet. Här gäller det att tillsammans med vänner visa skicklighet med prickskyttegeväret. Sniper Assassin blir även en del av spelet när det släpps.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.