Det kommer ett Legospel med The Incredibles

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, The Lego Group, Disney och Pixar utannonserade nyligen ett helt nytt legospel där allas vår favoritsuperhjältefamilj, The Incredibles, får stå i fokus. Spelet kommer att låta oss spela genom berättelsen till båda filmerna och kommer att ge oss möjligheten att kombinera och växla mellan de olika medlemmarna i The Incredibles för att lösa pussel och sparka ondingar i baken.

Vi kan nog räkna med att spelet kommer att erbjuda rolig action och pussel som passar för hela familjen!

Spelet kommer att släppas den 15:e Juni i år (Samma datum som den nya filmen släpps på bio) och kommer att finnas tillgängligt till Nintendo Switch, PS4, Xbox One och PC.

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.