Detroit: Become Human får en demo!

Nu är det inte lång tid kvar innan Detroit: Become Human släpps och förväntningarna är stora. I dagarna blev arbetet med spelet klart och idag, den 24:e April, släpps en demo av spelet på PSN. Demon kommer att följa ett tidigt uppdrag i spelet där det är upp till dig att lösa ett gisslandrama så smärtfritt som möjligt (Det är lika svårt som det låter, tro mig).

Quantic Dream har arbetat hårt med spelet i fyra års tid och har i samband med att spelet blev klart släppt ett blogginlägg om arbetet, spelet och framtiden.

David Cage, hela teamet och jag själv är stolta över det verk vi har skapat under dessa fyra år. Vi är tacksamma för alla våra fantasitska skådespelare, kompositörer, konstnärer och partners världen runt som har bidragit med sin talang till att göra Detroit: Become Human till den väldigt speciella upplevelsen det har blivit” skriver Guillaume de Fondaumiere och Sophie Buhl i blogginlägget. Ni kan läsa det i sin helhet här.

Den 25:e Maj får vi möta Connor, Kara och Markus och kontrollera deras öden i Detroit: Become Human. Ser ni fram mot spelet?

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.