Detta kan vi vänta oss av PlaysStation ikväll

Många nyheter

Ikväll kl 21 startar PlayStation Meeting i New York. Väldigt lite har avslöjats om vad vad vi kan vänta oss av kvällen, men vi tar oss friheten att spekulera lite.

Flera nyheter har utlovats och vi kan med säkerhet säga att vi kommer att få se en hel del av Playstation VR. Rykten säger också att vi kommer att få se en ny, kraftfullare version av Playstation 4 kallad Neo. Vi kan säkerligen också räkna med en slimmad version av konsolen, förslagsvis kallad just Slim.

Det har också spekulerats i huruvida Sony kommer att dela scen med Rockstar som i så fall förhoppningsvis avslöjar att ett nytt Red Dead Redemption är på gång.

Vill du inte missa en sekund av PlayStation Meeting så klickar du förslagsvis in på Varvat kl 21 ikväll då vi livesänder hela eventet.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.