Detta sades i senaste Inside Xbox

I det andra avsnittet av Inside Xbox har en hel del nya godsaker avslöjats. För allas bekvämlighet har vi darför samlat ihop de största nyheterna nedan:

Xbox Backward Compatibility

The Elder Scrolls III: Morrowind, Jade Empire, Star Wars: Battlefront, Mercenaries: Playground of Destruction, och många fler gamla klassicker återvänder. Xbox fixar bakåtkompabilitet till en massa gamla godingar. Det kommer även uppdaterade gamla 360-titlar som Gears of War 2, Darksiders, Portal 2, och fler. För fler detaljer kan du spana in den officiella sidan.

Xbox FanFest på E3 2018

Är du nyfiken på årets Xbox FanFest? Chris Munson dök upp med de första detaljerna om eventet, bland annat om hur biljetter kommer hanteras samt en smygtitt på lite souvenirer man kommer kunna plocka på sig. Det finns en officiell post om ämnet ifall du vill veta mer.

PUBG Intervju

För de som vill spela PlayerUnknown’s Battlegrounds på Xbox One så kommer det snart komma en gratis trial för spelet. Det kräver såklart att du har en Gold-subscription, men spelar du på Xbox så har du troligtvis redan det. Trialen ifråga dyker upp den 19’e April och kommer inkludera previews av samtliga modes. För mer information kan du vända dig till deras blogg.

Robocraft Infinity

Robocraft Infinity hade releasedatum den 11’e April så besökte teamet england för att snacka lite med utvecklarna. De pratade lite med dem om skapelseprocessen samt varför de valt att lansera med Xbox Game Pass. Hela videon finns på deras Youtube-kanal.

Genomgång av Xbox Spring Update

Xbox Spring Update släpps inom några veckor, med funktioner som Freesync support, Dela till Twitter, 1440p support, Share Controller på Mixer och mer, så teamet gick igenom några av dessa. För mer detaljer kan man spana in deras recap-episod av Inside Xbox, eller den relevanta bloggposten.

Overkill’s The Walking Dead

Det kom såklart lite intressanta trailers med och den som stod ut mest var The Walking Dead. Deras Executive Producer pratade lite om titeln och vad fans kan förvänta sig i detta co-op FPS. Vill du se trailern själv kan du hitta den på Xbox YouTube-kanal.

Vad tycker du?

3 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.