Devil May Cry är tillbaka

Vi presenteras med nästa del i Devil May Cry också. Del fem är på ingång, men detta (ser ut som en) amalgamation av DmC och originalserien. Vi får se en korthårig protagonist som luktar DmC-Dante, men är i själva verket Nero från föregående del i serien (tack Adam). Vi ser denne springa runt och ha ihjäl saker, bland annat med hjälp av sin Kommissarie Gadget-inspirerade protes på höger arm. Det är tio år sedan Devil May Cry 4 släpptes och nu ser det ut som att spelet äntligen får en uppföljare. Det är svårt att inte tänka på DmC när en ser Nero (därav denna redigering!) men då det här är en genuin uppföljare till oroginalserien kan vi räkna med något mer i stil med Devil May Cry, inte DmC.

I trailern får vi se en hel del action och det som imponerade mig mest var den extremt snygga animationerna. Damen i sällskapet fick mig nästan att tro att det var en riktig person först, då animationerna är helt spot on. Trailern är såklart stenhård på det där sättet som Devil May Cry alltid varit, men det känns mer genuint här. Mer äkta. Jag blir faktiskt riktigt sugen på det här spelet efter att ha sett det här.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.