Diablo III – Striden mot ondskan kommer till Switch

Diablo III Eternal Collection, den mest fulländade versionen av spelet kommer till Nintendo Switch den andra november. En helt ny grupp av spelare på Switch kommer få chans att möta de ockulta hemskheter som väntar i Blizzards action-RPG. Förbeställningar av den digitala utgåvan startar idag via Nintendo eShop.

Med tonvis av innehåll får nya spelare den senaste uppdateringen av spelet. Utmaningar, äventyr och en uppsjö av valmöjligheter, justeringar och uppdateringar som är up-to-date. Kämpa din väg genom kampanjen, utforska Adventure Mode och utmana rifts för att få bättre belöningar. Diablo III Eternal Collection innehåller även säsonger, ett återkommande spelläge som uppmuntrar spelare att testa på nya karaktärer. Få exklusiva säsongsbelöningar och krossa motståndet för att få din plats på regionala leaderboards.

“Helvetets portar kommer snart öppna sig igen och vi kunde inte vara gladare över att se spelare på Nintendo Switch hoppa in i striden” säger Mike Morhaime, CEO och en av grundarna av Blizzard Entertainment.

Diablo III Eternal Collection har designats för att använda sig av Nintendo Switch och dess system, med all den flexibilitet och variation det medför. Spelare kommer kunna kasta sig in i striden med både en Joy-Con eller en Pro Controller. I sann Diabloanda kommer spelare kunna välja om de vill ta sig an äventyren på egen hand eller samarbeta med vänner. Upp till fyra spelare kan välja att spela tillsammans, antingen genom att dela skärm, eller genom att länka samman sina konsoler trådlöst. Det går även att samarbeta via onlinetjänsten som erbjuds med Switch Online.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.