DICE visar upp försmak på framtiden och solokampanj med ny Battlefield 2042-film

Jag är en av dem håller på att spricka av nyfikenhet kring DICE:s senaste alster Battlefield 2042. Vår svenska stolthet på spelhimlen jobbar järnet med att färdigställa denna episka smällkaramell inför lanseringen i oktober. Spelet kommer innehålla en solokampanj och det traditionella multiplayerläget online. Men det är kampanjen som just nu står i fokus för spelet.

Nyligen släppte DICE en kort animerad spelfilm som berättar mer om kampanjen och hur storyn kommer utspela sig. Föga förvånande kretsar berättelsen om de pågående klimatförändringarna som lagt stora delar av världen i spillror – och en soldat som står i mitt i ett världskrig mellan USA och Ryssland. Vi får återse Battlefield 4-veteranen Kimble ”Irish” Graves som kommer få en central roll i handlingen.

Battlefield 2042 släpps 22 oktober till PC, PS4, PS5, Xbox One och Xbox S/X.

0 Delningar
Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.