Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition har fått ett datum till Xbox och PS4.

Har du väntat på att kunna spela Divinity: Original Sin 2 på din PS4 eller din Xbox One? Då behöver du snart inte vänta längre! Nu har spelet fått ett datum och det är den 31:a Augusti som gäller!

Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition kommer att innehålla extra material och nya funktioner som inte fanns tidigare. Bland annat kommer det finnas ett uppgraderad PvP-område, fler svårighetsgrader och en ny tutorial.  Den största förändringen är att spelets tredje kapitel kommer att vara helt omskrivet! Mycket spännande med andra ord!

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.