Donald Trump är en Hanzo-spelare

Dessutom är han en usel sådan

Alla som spelar Overwatch känner hur vreden bubblar upp i kroppen när någon, företrädesvis en nybörjare, väljer Hanzo i ett attackuppdrag. Jag är inte helt övertygad om att Donald Trump spelar just Overwtach, men en reklamtavla i Florida ger en hint om vilken typ av spelare den republikanske presidentkandidaten hade varit. På tavlan stå det att “Trump is Not a Team Player.”

På kampanjens hemsida går det att läsa att Trump förmodligen hade spelat som Hanzo och att han förlorar varje gång, men att det aldrig är hans fel.

Upphovsmannen bakom kampanjen är serietecknaren Daniel WarrenJohnson och på sitt Twitter-konto har han lagt ut fler bilder på Donald Trump  som olika karaktärer från Blizzards shooterspel.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.