Donken i samarbete med Pokémon GO i Japan

Den japanska nyhetssidan Excite har i ett uttalande från McDonald’s Japan bekräftat att snabbmatskedjan har ingått i ett samarbete med Nintendo och Niantic för Pokémon GO. Samarbetet kommer säkert gälla placeringen av pokéstops och gym på utvalda restauranger, men exakt hur ingående samarbetet är, eller om det kommer sprida sig till restauranger i andra regioner, vet vi inte ännu.

Trots att pokéfans i Japan ännu inte har möjlighet att ta del av fenomenet, då servrarna inte skulle kunna hantera påfrestningen, meddelade McDonald’s Japan att samarbetet ”snart” skulle dra igång.

Källa: Kotaku, Excite.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.