Dragon Quest XI – ny E3 trailer

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age har flera funktioner unika för den västerländska versionen. Till exempel röstskådespelare.
Det är när mörkret är som tätast, som ljuset skiner starkast.

Nu är det inte långt kvar innan vi kan ta del av den senaste delen i Dragon Quest-serien. Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age har funnits i Japan i snart ett år där spelet sålt i miljonupplagor. Den västerländska versionen av Dragon Quest XI har ett par unika funktioner. Bland annat kommer den ha engelska röster i viktiga dialoger (inte alla dialoger alltså), förbättrade karaktärsmodeller och ett bättre kontrollschema, stationärt förstapersonsperspektiv, för att kunna njuta av omgivningarna och en springknapp. Varför en springknapp inte är standard i den japanska versionen är bortom mig. Den västerländska versionen har dessutom ett lite svårare hard mode, för riktiga kämpar.

Ljusbärare

Berättelsen i Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age är en klassisk saga om gott och ont. Du tar rollen som en ung pojke som måste uppfylla sitt öde som hjälte och rädda världen från ondska. Låter väldigt beigt när man skriver det så, men vi får väl hoppas att nyanserna i berättelsen har substans.

För att fira ankomsten av Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age, har man ett tillfälligt cross over mellan Final Fantasy: Brave Exvius och Dragon Quest. Final Fantasy: Brave Exvius är ett gratis mobilspel och ett relativt framgångsrikt rollspel.

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age släpps den 4 september till PC och Playstation 4.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.