Drifta med kompisar i Forza Horizon 4

Med vacker natur och otroligt snygg ljussättning orkestreras vilda bilfärder med snygg musik. Vi får de klassiska inzoomade kurvorna, vägperspektiv med bildörren i sidan och panoreringar som ger oss en större vy av natur och städer.

Forza Horizon 4 ger oss inget nytt på det stora hela, men de detaljer som finns med ger det mer liv. Vi får ta del av den brittiska kusten och se högoktanig racing av de spelare som är med dem på scenen. Forza Horizon 4 utspelar sig i en öppen värld, där spelare kan möta varandra och åka runt tillsammans. Med årstider som förändras får vi en natur som ständigt förändras och ger variation. Detta påverkar även väglaget och din framkomlighet.

Med jämna mellanrum dyker det upp olika utmaningar en kan ta sig an, en form av “public events”. På det stora hela känns det här som ett freeroamingspel i bilformat. För de som uppskattar bilspel och är fans av Forza-serien kan det här bli en skön upplevelse.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

1 2

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.