Driv ett kafé med dina pokémon i Pokémon Café Mix

Driv ett kafé och få ut beställningar genom att lösa snurriga pussel i detta nya spel till smarta enheter och Nintendo Switch.
Ett nytt pussel- och managementspel i pokémonvärlden.

Pokémon Café Mix är det senaste spelet utannonserat från The Pokémon Company. Det är ett pusselspel där du som kaféägare löser pussel med en ny snurra-och-länka-mekanik för att leverera beställningar åt kunderna. Nöjda pokémon kan sedan rekryteras som personal på kaféet och erbjuda sina talanger för att lösa svårare pussel.

Uppgradera och dekorera kaféet för att locka flera och ovanligare pokémon till fiket.

Pokémon Café Mix släpps den 24 juni men går att förinstallera redan nu på Nintendo Switch och registrera sig för på App Store och Google Play. Spelet är gratis att ladda ner och påbörja, men innehåller in-app-köp som låser upp mer innehåll.

Du kan läsa mer på Pokémon Café Mix hemsida.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.