Dune: Awakening, nu i en ny trailer och på en miljon önskelistor

I dagarna lanserades en ny storytrailer för kommande spelet Dune: Awakening samtidigt som det meddelas att över en miljon spelsugna Steam-användare visat förhandsintresse för sagda iteration av Frank Herbets rymdepos. Dune: Awakening är ett open world survival-MMO i Paul Atreides vision av ett alternativt Herbert-universum där han själv aldrig fötts, där hans far inte mördats och där hans mor följt Bene Gesserits tiotusenåriga plan. Således ett upplägg för en story som inte tyngs av redan bekant händelseförlopp från böcker och filmer.

Dune: Awakening har ännu inget annonserat släppdatum utöver sent 2024, men gameplay planeras att förevisas på Gamescom i augusti.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag gillar mest av allt de gamla spelen, och tidiga konsoler i all ära, men textbaserat och ASCII-grafik ligger också högt på listan. Moderna spel med retrokänsla går också bra om det kniper, och egentligen är det nog innovativitet med enkla medel som fascinerar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.