EA introducerar en ny typ av prenumeration

Med E3 igång har mässans första presentation ägt rum. EA startade evenemanget och vi fick sniffa på deras nya prenumerationstjänst. Origin Access Premier är en ny prenumeration som inkluderar tillgång till deras senaste spel i förväg. Medlemmar får med andra ord en chans att spela de senaste titlarna från EA först av alla och får tillgång till det ständigt växande biblioteket av spel.

“Miljoner av spelare har upplevt det roliga med att spela spel genom våra prenumerationer. Idag tar vi ett nytt steg med Origin Access Premier,” sa Electronic Arts chief executive officer Andrew Wilson. “Origin Access Premier låser upp tonvis av valmöjligheter och värde för spelare som älskar PC-spel. För första gången i en prenumeration kommer du få nya spel som Madden NFL 19, FIFA 19, Battlefield V och Anthem, samt tillgång till över hundra spel från EA och andra utgivare med ett enda medlemskap. Vi är glada över att få öppna upp för dessa möjligheter för nya spelare att komma kunna spela vad de vill, när de vill”

Utöver detta kommer Origin Access Premier-medlemmar även få oändlig tillgång till The Sims 4, samt innehåll från Digital Deluxe-uppdateringen, Dine Out Game Pack och Kids Room Stuff Pack.

Origin Access Premier kommer kosta ca 150 kronor i månaden eller ca 1000 kronor för ett helt år. För att förbeställa ett medlemsskap kan ni klicka er in på www.origin.com/origin-access/ea_play.

För spelare som ännu inte är registrerade medlemmar finns det möjlighet att testa på gratis under sju dagar, med slutdatum den 17 juni. Detta ger tillgång till biblioteket och låter spelare ta del av allt som finns där. För mer information kan ni besöka www.ea.com/ea-access. Vill ni ha mer information om Origin Access Basic och Origin Access Premier kan ni surfa vidare till www.origin.com/origin-access.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.