EA Play Live 2020 – full repris och summering

FIFA på next gen, Tim Burton-aktigt spel från Zoink, Apex Legends på Switch, massor av gameplay av Star Wars Squadrons och mycket mer. Till exempel en liten teaser för Dragon Age 4.
Se hela sändningen här!

Se den fullständiga sändningen från natten direkt i första videorutan eller scrolla ner för att se de uppdelade nyheterna var och en för sig.

Apex Legends

Apex Legends får ny säsong och ett event med störa förändringar till kartan, massor av kvalitetsförbättringar och nya kosmetiska föremål. Dessutom släpps spelet till Steam och Nintendo Switch i höst tillsammans med cross play.

Steam-nyheter

The Sims 4 kommer till Steam, dessutom med stora rabatter just nu. Fler nyheter till spelet väntar under sommaren. Utöver det kommer fler av EA:s spel till plattformen. Command & Conquer Remastered, Titanfall 2, A Way Out och Dead Space 3. Senare när EA Access släpps på Steam kommer du kunna dra nytta av tjänsterna också.

Nytt från Josef Fares

Josef Fares nästa spel It Takes Two är ett co-op actionäventyrs- och plattformsspel och kommer “blow our fucking minds away” enligt Fares. Han kan verkligen uttrycka sig. Det fina med It Takes Two är att det handlar om hur ett barn hanterar sina känslor under en skilsmässa. Spelet släpps 2021.

Mer svenskt med Zoink

Ett lite mer udda äventyrsspel väntar i Lost in Random från Zoink i Göteborg. Inte mycket är känt om spelet ännu annat än att slumpen i ett tärningskast är ett centralt tema.

Rocket Arena

Ett tävlingsinriktat tredjepersonsskjutare med fokus på raketer. Välj mellan flera distinkta hjältar och ta den explosiva kampen till något av de dynamiska kartorna. Rocket Arena släpps 14 juli på Playstation 4, Xbox One och PC via Origin och Steam. Det har cross play också.

Star Wars Squadrons

Se hur spelmekaniken fungerar i Star Wars Squadrons och hur spelet siktar på att vara den ultimata pilotupplevelsen i Star Wars-universumet. Viktigast av allt är att spelet har stöd för VR. Star Wars Squadrons släpps 2 oktober.

Nästa generations sportspel

En sammanfogad trailer för nästa generations FIFA och Madden för Playstation 5 och Xbox Series X. Ingen ytterligare information blev utannonserad men räkna med att titlarna landar på de nya konsolerna. På spelens hemsida kan du läsa mer om vad de nya teknikerna ger till spelen och där kan du även förhandsköpa spelen. En nyhet är att om du köper FIFA 21 eller Madden NFL 21 på Playstation 4 eller Xbox One innan uppföljarna släpps kan du utan extra kostnad uppgradera spelen till nästa generation utan extra kostnad.

EA Play Live 2020 – ett par teases

Klippet är från IGN. Tack IGN.

Se väldigt tidigt material på några av EA:s kommande spel, bland annat Dragon Age 4! Det syns inte i klippet men i slutet av sändningen utannonserar skaparna bakom Skate att de arbetar på ett nytt skateboardspel.

Och med det avslutade EA Play Live 2020 för i år. Med så många korta introduktioner för spel kan vi se fram emot mer nyheter när tiden beger sig. Det mest relevanta att ta tillvara på och som ligger närmast i tiden är Star Wars Squadrons, Rocket Arena och Apex Legends.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.