Mer information

EA snor Champion Leauge från Konami

I slutet av september landar Fifa 19 i butikshyllorna och årets stora nyhet är att vi äntligen får chans att spela Uefa Champions League i EA Sports kronjuvel. Turneringen har tidigare varit PES-seriens största säljargument och unikt för Konami.

EA är den första av de stora drakarna som visar upp sitt utbud under årets E3-mässa, en presskonferens som tjuvstartar spelmässan tre dagar för tidigt. De andra stora spelutgivarna har sina presskonferenser under de närmsta dagarna, innan själva E3 slår upp portarna. EA Sports passade även på att berätta om VM-läget som nu går att prova på i Fifa 18. Vi får också veta att vi åter igen får se spelets hyllade Journey-läge i Fifa 19.

Passa på att följa vår rapportering från E3 2018 här. Vi kommer snart med mer info från EA:s presskonferens.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

3 1

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.