En lektion i att vara Hitman

Agent 47 är snart tillbaka. Inför releasen så får vi en genomgång över vad som krävs för att vara en riktig lönnmördare.
Inför releasen av Hitman 2, får vi en lektion i hur man egentligen måste tänka för att vara just Hitman.

Hitman-serien har alltid varit väldigt unik i sin genre. Snart är det dags att än en gång få en streckkod i bakhuvudet och iklä sig rollen som Agent 47.

En lektion i ett makabert ämne

Hitman är inte en av dom nya barnen i lekparken direkt. Det första spelet släpptes redan år 2000. År 2016 gjordes en ordentlig reboot av serien, och vi fick lära känna vår agent på nytt. Nu är det dags för uppföljaren, som föga förvånande kommer heta Hitman 2. Spelet kommer finnas tillgänligt från och med den 13:e November.

Tills dess så bjuder skaparna oss på en liten lektion i hur du ska tänka för att klara spelet, samtidigt som man visar upp lite av dom funktioner vi kan vänta oss.

Har du spelat någon av dom tidigare titlarna, eller blir detta din första? Dela med dig här nedan.

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.